Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: De Kneu, De Jodeljump
Volledige prijslijst

Zware Jongens boeken?

Zware Jongens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zware Jongens

Wilt u Zware Jongens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zware Jongens

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al 18 hits gescoord.

Hun versie van "Anton aus Tirol" haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top 20 notering. De publieksfavoriet "Stil aan de overkant" wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen.

In 2007 verschijnt de allergrootste feestknaller tot nu toe. "De Jodeljump" wordt uitgeroepen tot "feesthit van het jaar" en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is de Jodeljump een absolute topper.

Na de single "Hoog is de zolder" die het live enorm goed doet, verschijnt in 2009 "Rosemarie". Het nummer, geschreven door de Fokko en Arie i.s.m. producer Waylon wordt in Oostenrijk en Duitsland een hit in de uitvoering van Die Boore.

Na de carnavalhit "De poes van tante Loes" en de feestknaller "DORST" wordt begin januari 2012 de "Bonnie Hoep" uitgebracht. Een eersteklas feestnummer.

De liveoptredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige beweginkjes en wordt getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

Zware Jongens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zware Jongens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zware Jongens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zware Jongens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zware Jongens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.