Twilight Entertainment

     
Foto: Helen Clark
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Zugabe boeken?

Zugabe boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zugabe

Wilt u Zugabe direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zugabe

Zugabe is dé band voor uw Oktoberfeest, Bierfeest, Tentfeest of elke andere gelegenheid waar der Saal op de Kopf mag. We presentieren het beste van twee werelden: Duitsland en Nederland. Het publiek kiest mee tussen de Deutsche en Niederlandse liedjes. Alles wat daarbij hoort, zal gebeuren op het podium. Een complete show met een interactie met het publiek. Zelfs de Duitse geraniums, houten hekjes en boerderijgeluiden mogen niet ontbreken.

Verzoekjes zijn geen probleem via de verzoeklijstjes achterop de viltjes die op de tafels liggen. Onze zanger roept immer: "Als we ze kennen, dan spelen we ze. Als we ze niet kennen, dan spelen we ze ook, maar dan een stuk slechter..." Daarnaast wisselen de bandleden soms van instrument en rennen ze soms zomaar het publiek in om op een tafel te gaan staan spelen. Of lopen de bandleden draadloos mee met de polonaise in de zaal.

De band staat garant für de beste partyhits, klassiekers, ballermannhits, polka's, hollandse knallers en feesthits in een geweldige mix. Ideaal voor oktoberfeesten, bierfeesten, kermissen, braderieën, pleinfeesten en piratenfeesten.

Zugabe Boekingen

We hebben een geweldige line-up van 6 bandleden
• De frontman met de platina keel: Maurits, der Hammer
• Voor de uitstraling auf drums: Gé, Der Weisse Riesse
• Zodat het echt sauber ist op accordeon: Martin Meister Proper
• De zachte, de knuffelige, de Klavierman: der Markuschelbähr
• De guitarman, de vrouwenkiller: Robert, das Gesicht
• Hij rockt de laagste tonen: Lukas, der Rocker

Samen met onze roadies en technische PA vrienden, bieden we een super show voor oud en jong. Of het nu een dorpsfeest, Oktoberfest, Kirmis of schutzenfest is, we zijn erbij!

Onze band speelt tussen april en eind oktober. Buiten deze periode hebben de bandleden Ferien. Bis bald op de bühne, en dan weerklinkt aan het einde zeker:
 
ZUGABE !! ZUGABE !! ZUGABE !!

Zugabe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zugabe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zugabe wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zugabe. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zugabe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.