Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Zonzo Basily boeken?

Zonzo Basily boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zonzo Basily

Wilt u Zonzo Basily direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zonzo Basily

Zonzo Basily is al vele jaren een bedreven gipsy jazz gitarist. Als kind speelde hij al mee met het orkest van zijn vader en ooms The Basily Gipsy Band.
Zonzo’s techniek en virtuositeit bleef destijds niet lang onopgemerkt.
Op zijn veertiende  vormde hij  met zijn neefen een eigen band The Basily Boys naast de gipsy jazz  namen ze een een comercieel nummer op Magrariha al snel werden ze overal herkent met hun prachtige en viturose gitaar spel.

Dat heeft zich ook vertaald in optredens voor Koningin Maxima en in populaire TV programma’s zoals DWDD, Koffie Max, Vrije Geluiden VPRO, en RTL Late Night. Met The Basily Boys won Zonzo het internationale Gipsy Talent Festival 2009 en bereikte de finale van het SBS TV programma Holland Got Talents. Hoogtepunt evenwel is zijn optreden met Gerard Joling in een 2x uitverkocht Ziggo Dome.
Daarnaast is Zonzo is een veel gevraagd (studio-) solist en kan zich moeiteloos aanpassen in diverse muziekstijlen.

Zonzo laat weten dat zijn zwager John West hem overgehaald heeft om de microfoon te pakken. ‘Natuurlijk heb ik weleens gezongen tijdens familiefeestjes en in de kroeg.
John zei waarom ga je ook  gewoon niet zingen ik zei wie ik hahaha .
John vond het nu de hoogste tijd worden om dit ook aan het grote publiek te laten horen. Ik had altijd gezegd dat ik gitarist ben en dat blijf ik ook. Toch heb ik nu de stoute schoenen aangetrokken en pak naast me gitaar dan nu ook de microfoon , ik ben de studio in gegaan en een Nederlandstalige versie opgenomen van het bekende lied ‘She bangs’ van Ricky Martin met een vleugje gipsy. Uptemp ,opzwepend , tempramentvol lekkerpakkent goed voor in et uitgaansgelegenheden maar absoluut ook geschikt voor op de radiostations . Vele  menigingen  vinden het een voortreffelijk  veelbelovend debuut . Zwager John West heeft  een nederlandse tekst gescheven  'Laat Je Gaan'

Zonzo Basily boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zonzo Basily zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zonzo Basily wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zonzo Basily. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zonzo Basily te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.