Twilight Entertainment

     
Zombies boeken voor uw evenement bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Zombie Mania boeken?

Zombie Mania boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zombie Mania

Wilt u Zombie Mania direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zombie Mania

U staat nietsvermoedend tijdens het feest van uw drankje te genieten. Dan merkt u dat er iets of iemand achter u staat, of zelfs op u af komt... Vluchten kan niet, angst wordt geroken en daar maken deze Zombies maar al te graag gebruik van!

Deze zombies verwelkomen uw gasten op een manier die zij niet snel zullen vergeten. Op de foto met de zombies is een absolute aanrader en dit is dan ook meerdere malen tijdens de act mogelijk.De zombies lopen, afhankelijk van het aantal bezoekers en de afmetingen van de ruimte, tussen de 5 en 20 minuten rond. Na 1 zaal ronde kan er worden afgesloten met de dans Thriller. Indien er meerdere rondes worden gelopen kan er een tweede dansact plaatsvinden na een van de rondes.

Er zijn vele mogelijkheden met deze "charmante " Zombies bespreekbaar.

Zombie Mania boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zombie Mania zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zombie Mania wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zombie Mania. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zombie Mania te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.