Twilight Entertainment

     
Foto: Marcel Koch
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Hollands Got Talent 2014
Volledige prijslijst

Zomaer boeken?

Zomaer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zomaer

Wilt u Zomaer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zomaer

Bart, Robin en Thomas vormen met z’n drieën de frisse vrolijke Nederlandse Boyband Zomaer. Bekend van o.a. Holland’s Got Talent en de muziekzender XITE waar de jongens een eigen tv item hebben genaamd ‘De Boyband Bucketlist van Zomaer’. Wat het geheime recept van Zomaer is? Pak een vleugje Nielson, een wolkje Nick & Simon, een hapje Acda en de Munnik en giet het geheel af met een One Direction sausje. Vrolijke, aanstekelijke zelf geschreven nummers en covers met een harmonieuze samenzang vormen een pop-sound die bij jong en oud goed in de smaak valt. Hun energieke optredens werken erg aanstekelijk en ze zijn echte sfeermakers op ieder event of feest. Zowel op grote podia’s als in een intieme akoestische setting laten ze iedereen meegenieten. Ze houden van muziek, ze houden van feestjes maar het meeste houden ze er van om mensen te vermaken en om ze een onvergetelijke dag te bezorgen.  Zie hier de Holland’s Got Talent auditie van Zomaer die er voor zorgde dat die zelfde avond en ook de dag erna de naam #zomaer meerdere malen TrendingTopic waren op alle Social media.

Zomaer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zomaer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zomaer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zomaer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zomaer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.