Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.725,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Zoden aan de Dijk boeken?

Zoden aan de Dijk boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zoden aan de Dijk

Wilt u Zoden aan de Dijk direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zoden aan de Dijk

Het vleesgeworden geweten van de Nederlandse rock, soul en rhythm & blues. Het boegbeeld van de Nederlands(talig)e rock. Noem ze zoals je wilt, De Dijk is een band waar niemand in ons kikkerlandje omheen kan.


Daarom een ode aan De Dijk door [Z]ode[n] Aan De Dijk al jaren de enige
echte De Dijk tribute band van de Lage landen. Of het nu een festival,
evenement of muziekcafe is waar ze spelen, het maakt niet uit want het wordt
een feest met dansen, dansen, Dansen op de Vulkaan en vele andere grote hits
van De Dijk.


Op dit moment staan er ruim 24 bekende en enkele minder bekende nummers
van De Dijk op het repertoire. [Z]ode[n]Aan De Dijk probeert bij elk nummer zo dicht mogelijk bij de originele uitvoering van de meesters zelf te blijven want het zijn hun helden.

Zoden aan de Dijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zoden aan de Dijk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zoden aan de Dijk wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zoden aan de Dijk. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zoden aan de Dijk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.