Twilight Entertainment

     
Zo! Gospel Choir boeken / Zo! Gospel Choir inhuren voor optreden
Foto: Auke van der Hoek
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Zo! Gospel Choir boeken?

Wilt u Zo! Gospel Choir huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Zo! Gospel Choir vindt u op deze pagina.

Wilt u Zo! Gospel Choir direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zo! Gospel Choir

Het ZO! Gospel Choir is samengesteld uit het neusje van de zalm van het in Amsterdam Zuidoost rijkelijk aanwezige zangtalent. Dit multi-etnische koor staat onder leiding van de “Dutch Queen of Gospel” Berget Lewis en Shirma Rouse a.k.a. Dr. Voice. De muzikale begeleiding van het koor is in handen de formatie The Dillon Lewis Project. Het repertoire van het koor varieert van krachtige opzwepende Black Gospel tot ingetogen soulvolle nummers.
Begin 2011 werd het koor uitgeroepen tot winnaar van het programma Korenslag. Het ZO! Gospel Choir wist door haar eigentijdse en bovenal eigenzinnige performance diepe indruk te maken op zowel de vakjury als op televisiekijkend Nederland.

Het koor brengt swingende muziek vanuit een geheel nieuw perspectief. Dit feit is niet onopgemerkt gebleven. Het ZO! Gospel Choir heeft in haar korte bestaan al mogen samenwerken met gerenommeerde namen als mezzosopraan Tania Kross, Angela Groothuizen, Jamai, Rene Froger, DJ Roog , Anita Doth, Sabrina Starke , Candy Dulfer, Petra Berger, Do, La the Voices, Edsilia Rombley, Pearl Josefzoon , het Cor Bakker Orkest en de Edwin Evers band. Ook schitterde het koor tijdens het “Pink Ribbon Award Gala” in een collaboratie met musical ster Jamai, traden zij op tijdens de live uitzending van het “Sta op tegen kanker Gala”, waren zij te zien in het televisieprogramma “Villa Achterwerk”, stonden zij in het live op televisie uitgezonden openingsprogramma van de Uitmarkt 2011, waren ze te gast in “Life4You” en verzorgden zij gezongen geluidsfragmenten in de Top2000 gepresenteerd door Mathijs van Nieuwkerk. Daarnaast waren ze ook te bewonderen tijdens het Goois Jazz Festival, Dance Valley, de Miljonairsfair, de Dag van de Publieke Omroep, Kerstfeest op de Dam, Your Face Sounds Familiar en Beatrix Bedankt. Voor het populaire televisieprogramma The Voice, X-Factor en The Voice Kids hebben zij de backings verzorgt voor de kandidaten in de live shows.

Kortom een koor van wereldformaat van eigen bodem!

Zo! Gospel Choir boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zo! Gospel Choir zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zo! Gospel Choir wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zo! Gospel Choir. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zo! Gospel Choir te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.