Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Zingende Paashazen boeken?

Zingende Paashazen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zingende Paashazen

Wilt u Zingende Paashazen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zingende Paashazen

Zingende, swingende en musicerende paashazen maken sfeervolle vrolijke muziek. De enthousiaste interactie met het publiek zorgt voor een extra feestelijke paassfeer. Al dansend en muziek makend kunnen zij paaseitjes uitdelen aan het publiek. De paaseitjes kunnen door de opdrachtgever beschikbaar worden gesteld.

Ook de kleintjes worden niet vergeten! Al zingend draaien wij de mooiste ballonfiguurtjes!

Het optreden vindt plaats met onze mobiele geluidsinstallatie (stroom is niet nodig) Het volume is aanpasbaar.

Zingende Paashazen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zingende Paashazen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zingende Paashazen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zingende Paashazen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zingende Paashazen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.