Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Zingende Kerstfiguren boeken?

Zingende Kerstfiguren boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zingende Kerstfiguren

Wilt u Zingende Kerstfiguren direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zingende Kerstfiguren

Kerstman en Kerstvrouw zorgen met een rijdende kerstboom voor een swingende kerst met Spaanstalige en Engelstalige kerstsongs.

Ook romantische kerstnummers met panfluit zullen bijdragen tot een heel speciale kerstsfeer.

Verder zorgen ze voor interactie met jong en oud; iedereen mag een dansje maken met het kerstvrouwtje of de kerstbel luiden! Bovendien zal het kerstvrouwtje al zingend ballonfiguurtjes vouwen voor de beste dansertjes!


 

Zingende Kerstfiguren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zingende Kerstfiguren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zingende Kerstfiguren wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zingende Kerstfiguren. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zingende Kerstfiguren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.