Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Zingende Kerstengelen boeken?

Zingende Kerstengelen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zingende Kerstengelen

Wilt u Zingende Kerstengelen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zingende Kerstengelen

Twee muzikale kerstengelen zorgen voor hemelse kerstmuziek met gitaar, zang, panfluiten en percussie. Romantische en swingende kerstsongs van over de hele wereld worden in verschillende talen met elkaar afgewisseld.

Tijdens de kerstliederen door zorgt het duo ook voor kinderanimatie!

Het optreden vindt plaats met onze mobiele geluidsinstallatie (stroom is niet nodig). Het volume is aanpasbaar.

Zingende Kerstengelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zingende Kerstengelen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zingende Kerstengelen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zingende Kerstengelen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zingende Kerstengelen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.