Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Zingende Kerstboom boeken?

Zingende Kerstboom boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zingende Kerstboom

Wilt u Zingende Kerstboom direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zingende Kerstboom

In de donkere grauwe dagen rond kerst brengen kleurrijke bomen een aangename sfeer op menig locatie. Zo zijn er bomen met gouden of zilveren ballen, met witte of gekleurde lichtjes, maar een hele speciale vonden wij in het bos: een grote boom met zingende piek en -kerstballen. Het omhakken leverde wel enige hoofdbrekens en bleek bij nadere beschouwing niet nodig, hij was van zichzelf al mobiel. Dus kunnen we u voorstellen: de Zingende Kerstboom.

In de Zingende Kerstboom hangen fraaie kerstdecoraties terwijl de boom zelf is gemaakt van een bijzonder velours. Maar het is niet alleen de ambachtelijke buitenkant die deze boom zo bijzonder maakt. Het zijn vooral de kraakheldere maar tegelijkertijd warme stemmen en het prachtige afwisselende repertoire die deze boom doen leven.

Let op! Bij regen of erg slecht weer moet dit item naar binnen i.v.m. het geluid en het kostuum!

Zingende Kerstboom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zingende Kerstboom zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zingende Kerstboom wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zingende Kerstboom. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zingende Kerstboom te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.