Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Zingende DJ boeken?

Zingende DJ boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zingende DJ

Wilt u Zingende DJ direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zingende DJ

Zingende DJ boeken? Stelt u zich eens voor: u wilt een knalfeest geven met een DJ, maar als extraatje wilt u ook nog een gezellige zanger op uw feest…

Dan hoeft u niet meer verder te zoeken; Onze zingende DJ  kan het namelijk allebei!
Tijdens het draaien weet Ferry het publiek te verrassen door achter zijn DJ Booth vandaan te springen en tussen uw gasten of op een podium een aantal gezellige liedjes te zingen. Dit doet hij meerdere keren per avond, wat zorgt voor een aangename afwisseling!

Waarschijnlijk heeft u zich al suf gesurft op het internet zoekende naar een act als deze…
Dit kan kloppen, want de Zingende DJ  is een van de weinige artiesten die deze beide entertainment varianten perfect beheerst en als geen ander weet te combineren!

Zingende DJ boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zingende DJ zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zingende DJ wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zingende DJ. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zingende DJ te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.