Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ziggi Recado boeken?

Ziggi Recado boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ziggi Recado

Wilt u Ziggi Recado direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ziggi Recado

Ricardo Blijden wordt op 8 maart 1981 geboren in Rotterdam, maar brengt zijn jeugd door op St. Eustatius. Hij groeit op met reggae, dancehall en hiphop. Geïnspireerd door acts als Beenie Man, Bounty Killer, Sean Paul en Wyclef Jean begint hij zelf muziek te maken als Ziggy (een paar jaar later veranderd in Ziggi om verwarring te voorkomen met Ziggy Marley), een naam die hij van zijn oma heeft gekregen.
 
Na zijn terugkeer in Nederland begint hij meteen met opnames bj de Rock house Studio's en uiteindelijk belandt hij bij Rock n Vibes Entertainment. Met Shanaira Rey neemt hij zijn debuutsingle 'In My Head' op. De clip bij het nummer is zeer vaak te zien op videozender The Box en wordt een hit op het populaire radiostation FunX. Ziggi treedt onder meer op tijdens Dancehall Extravaganza in Nighttown, Urban Style in Rotterdam en het Kwakoe Festival 2004 te Amsterdam.  De rise van Ziggi gaat gewoon door als hij met de tuddentijdse track 'High Time' de regaeliefhebbers weet te overtuigen van zijn talent. De track staat zes weken op nummer 1 in de Xchart van FunX. Het levert hem ook een nominatie op voor een MOBO Award (Music Of Black Origin). Na een remixsessie met de Jamaicaanse grootheid Turbulence voor het nummer Notorious, gaat Ziggi begin december de Rock 'N Vibes studio in met de Jamaicaanse superster Elephant Man.

Het tweetal neemt het nummer 'Inna Mi Bed' op dat verschijnt op het debuutalbum van Ziggi.
In januari 2006 staat Ziggi op Noorderslag en later is hij ook te zien op Lowlands.

Ziggi Recado boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ziggi Recado zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ziggi Recado wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ziggi Recado. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ziggi Recado te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.