Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.000,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Zazi boeken?

Zazi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zazi

Wilt u Zazi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zazi

Een lust voor oor én oog. Dat is Zazí, het muzikale drietal dat bestaat uit Sabien Bosselaar, Dafne Holtland en Margriet Planting. Met een verscheidenheid aan stemmen en instrumenten en een afwisselend repertoire in diverse talen veroveren ze in sneltreinvaart binnen- en buitenland met hun optredens. Nu is daar een nieuwe mijlpaal: debuutsingle 'Turn Me On'.

'Eigenzinnige pop-folk, met een vleugje chanson en soms een jazzy randje.' Zo omschrijft het drietal haar muzikale stijl. Sabien speelt accordeon en piano, Dafne piano en ukelele, Margriet cello en mandoline. Daarnaast wisselen ze de leadzang af en met hun unieke samenzang weten de drie jonge muzikanten elk publiek in te pakken.

De fundering voor Zazí werd gelegd in Parijs. Op een schooltrip ontmoetten Sabien en Dafne daar bij toeval Margriet, die in de Franse hoofdstad modellenwerk deed. Via een wederzijdse vriend belandden de drie dames op de trappen van de Sacré-Coeur, waar ze voor zijn camera gezamenlijk een Frans drankliedje zongen.
Sabien, Dafne en Margriet ontwikkelden een eigen stijl waarbij ze bestaande nummers in een compleet nieuw jasje staken. Ze schreven zich in voor het Concours de la Chanson van de Alliance Française - en wonnen. Het was een keerpunt, op dat moment kozen ze ervoor om echt voor de muziek te gaan.

Zazí besloot zich niet te beperken tot alleen Franstalige nummers en breidde haar repertoire uit naar liedjes in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Nederlands en zelfs Noors. In rap tempo vergaarden de dames een imponerend cv. Ze traden op voor de koningin, verzorgden het voorprogramma van de Noorse groep Katzenjammer en waren de muzikale omlijsting op modeshows in Duitsland. Eén van de oprichters van Cirque du Soleil nodigde hen uit om in Canada te spelen en daarnaast deden ze drie tournees langs de westkust van Amerika.

Tijd voor de volgende stap: een album. Momenteel wordt daar hard aan gewerkt, onder leiding van producers Rik Elstgeest (Kopna Kopna, Alamo Race Track, Eckhart) en Gerry Arling (Arling & Cameron). Het debuut belooft te gaan verrassen. Temeer omdat het naast het bekende Zazí repertoire, voor het leeuwendeel zal bestaan uit originele composities van onder andere Elsgeest en Arling, Fay Lovski en de componisten van Cirque du Soleil.
Met de eerste single Turn Me On, die net verschenen is, geeft Zazí alvast een aanstekelijk visitekaartje af. Voor het mixen kregen ze hulp van het succesteam achter Caro Emerald, bestaande uit David Schreurs en Jan van Wieringen.

De trein die Zazí heet, dendert voorlopig onverstoorbaar voort. In september zijn ze te vinden op maar liefst drie festivals in de buurt van San Francisco en in oktober start hier in Nederland de reprise van hun theatervoorstelling Zazí Speelt. Sabien, Dafne en Margriet genieten ondertussen van alles wat hen overkomt.

Zazi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zazi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zazi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zazi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zazi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.