Twilight Entertainment

     
Foto: Kim Balster
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Zangeres Petra boeken?

Zangeres Petra boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zangeres Petra

Wilt u Zangeres Petra direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zangeres Petra

Allround professioneel zangeres Petra zingt en swingt op de voorgrond en ook achtergrond. Door haar jarenlange ervaring in de muziekbusiness in bands en duo’s en sinds een tijd ook solo is naast de kwaliteit van de zang het creeren van sfeer een belangrijk onderdeel van het optreden. Van een gezellige borrel of receptie tot een swingend feestje. Haar repertoire bestaat uit easy listening in een modern jasje maar ook gouwe ouwe, disco en actuele top 40 behoren tot de mogelijkheden. Denk aan de sfeer van linda’s zomerweek dat is wat ze neerzet muzikaal,een huiskamersfeer als het ware. Petra komt ze met een kleine P.A. of desgevraagd een vintage koffer en dito uitstraling de zaak op een passende en vrolijke wijze opluisteren. De geluidsinstallatie zit dan in de koffer en kan overal staan zonder dat de boxen opvallen. Kan ook daardoor mobiel zingen mocht dat gewenst zijn.

Dus zoek je nog een swingende,sfeervolle bijzondere act zoek niet verder!

Zangeres Petra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zangeres Petra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zangeres Petra wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zangeres Petra. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zangeres Petra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.