Twilight Entertainment

     
Zanger Rinus boeken / huren voor uw feest? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 20 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
  • Opmerking: VANAF PRIJS / Optreden bestaat uit 20 min. zang + 15 min. meet & greet
Volledige prijslijst

Zanger Rinus boeken?

Zanger Rinus boeken / huren ?

Bent u op zoek naar een artiest voor een spetterend optreden? Dan kunt u hier Zanger Rinus boeken. Wij verzorgen niet het management rondom Zanger Rinus, maar u kunt hem bij ons wel inhuren. Hieronder vindt u meer informatie betreffende kosten / prijs van een boeking.

Wilt u Zanger Rinus direct huren? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zanger Rinus

Het gaat hard met de populariteit van de Friese zanger Rinus. De teller op YouTube, van zijn hit 'Hey Marlous', stond vorige week nog op 7.500, maar inmiddels is het filmpje op internet al zo'n 55.000 keer bekeken.

DWDD toonde de internethit deze week in De TV Draait Door en ook radio 538 besteedde aandacht aan het nummer.

Rinus vertelt aan Edwin Evers dat hij sinds een jaar bezig is met zingen. Hij liet een nummer schrijven en nam het op in een studio in Drachten, zijn woonplaats. De video werd opgenomen op de kermis in Tilburg. Het nummer van Rinus gaat over zangeres Marlous uit Assen.

“Ik merk dat het een hit is. Laatst ging ik op vakantie naar Spanje en toen stond de teller op 2.000. Toen ik terugkwam, was ‘ie al 9.000 keer bekeken. Toen zeiden ze tegen me: Het gaat wel heel erg snel", aldus Rinus, die bij de sociale werkvoorziening in Drachten werkt.

De zanger houdt dan ook rekening met een Top-40 hit. "Ja, dat gaan we wel redden." Uit zijn Hyves-pagina blijkt ook al dat velen vriend van Rinus willen worden.

Anno 2011 scoort Rinus wederom een gigantische hit met "Romana op de scooter "

U wilt Zanger Rinus boeken voor een optreden?

Rinus is enkel te boeken in het weekend voor optredens van 20 minuten en 15 minuten meet & greet.

Zanger Rinus boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zanger Rinus zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zanger Rinus wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zanger Rinus. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zanger Rinus te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.