Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere sets ook mogelijk
Volledige prijslijst

Zanger Mike boeken?

Zanger Mike boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zanger Mike

Wilt u Zanger Mike direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zanger Mike

Mike werd op 26 mei 1980 geboren in het mooie Delft. Natuurlijk ging hij hier naar school en in Delft kwam hij op 8 jarige leeftijd in aanraking met de wonderlijke wereld van de muziek.  Op deze leeftijd is hij begonnen met zingen in een jongenszanggroep waar hij veel heeft geleerd en veel heeft meegemaakt. Zo stond hij binnen een jaar met een aantal van deze jongens in de Soundmixshow in Belgie (op VTM) waar ze in de finale Les Poppies nadeden met Non, non Rien N'a Change. Een jaar later stonden hij en 4 andere in de studio om samen met Hennie Huisman de Soundtrack van de Mini Playbackshow in te zingen: Met z'n allen.

Daarnaast heeft hij opgetreden bij o.a. Telekids, 5 uur Show, Wie ben ik, Wordt vervolgd, 5 mei Concert in Carre Amsterdam en vele andere televisieshows en is op tournee geweest in Italie.

Kortom: Een mega tijd.

In 1999 is Mike weer gaan zingen en heeft er gigantisch veel plezier in. Hij is in die tijd eerst begonnen met wat talentenjachten en al snel kwamen de optredens binnen. Ook werd hij een van de vaste huiszangers van de Apres Skihut te Rotterdam. In die jaren heeft hij naast de optredens in Rotterdam veel optredens gedaan voor De Apres Skihut on tour waarmee hij in de grootste feesttenten heeft gestaan. Naast deze optredens deed Mike natuurlijk ook eigen optredens in zowel binnen- als buitenland. Om een paar buitenlandse optredens te noemen heeft hij o.a. in Gran Canaria, Mayrhofen, Westendorf en Hinterglemm gestaan waar werkelijk het dak eraf ging.

Daarnaast heeft Mike met diverse grootheden op de buhne gestaan, waaronder: Jan Smit, Guus Meeuwis, Gerard Joling, Wolter Kroes, Do, Peter Beense, Alex, Feestteam, Robbie Ronalds en vele vele andere.

Vanaf 2005 is Mike zich meer gaan richten op zijn eigen optredens overal in het land, maar is af en toe ook nog te vinden in de Apres Skihut.

Zanger Mike boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zanger Mike zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zanger Mike wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zanger Mike. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zanger Mike te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.