Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Zanger Levi boeken?

Zanger Levi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zanger Levi

Wilt u Zanger Levi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zanger Levi

Meezingen en swingen op de klanken van toen en nu. Levi brengt de lekkerste meezingers ten gehore. Van Andre Hazes, de Toppers tot aan Robbie Williams.

Afgewisseld met een gezonde dosis humor weet deze zanger van elk feest een top feest te maken! De kracht van deze show zit hem in het enthousiasme van Levi, groot gebracht door ouders uit de muziek industrie met gezamenlijk meer dan 80 jaar ervaring.

Levi trad onder andere al op voor SBS6, de TROS en heeft al met tal van bekende Nederlanders in dezelfde show opgetreden.

Voor een bruiloft, bedrijfsfeest, kroegenfeest, tentfeest of natuurlijk uw feest!

Zanger Levi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zanger Levi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zanger Levi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zanger Levi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zanger Levi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.