Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Zanger Kafke boeken?

Zanger Kafke boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zanger Kafke

Wilt u Zanger Kafke direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Zanger Kafke

Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Brabant... Zo kan de tweede helft van 2017 worden omgeschreven voor Zanger Kafke. "Kafke" laat de studio van 3FM, cafés en feesttenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige nummers ontploffen. Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single "Onze Dag" is een regelrechte hit. Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt Zanger Kafke een rasechte entertainer.

In 2018 trekt hij de ingezette lijn door. Eind april brengt hij zijn zomerse single ‘Springen’ uit (500.000 streams in 3 maanden), worden naast tientallen optredens bekende festivals zoals Rebirth, Intents, 7th Sunday, Wish (mainstage) en Zwarte Cross afgevinkt en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Albufeira, Gran Canaria, Salou en Mallorca!

Zanger Kafke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zanger Kafke zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zanger Kafke wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zanger Kafke. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zanger Kafke te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.