Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Optredens na 1-7-2021 € 2295,- excl.
Volledige prijslijst

Yves Berendse boeken?

Yves Berendse boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Yves Berendse

Wilt u Yves Berendse direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Yves Berendse

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn Stam Café De Klikspaan diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn Stam Café de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie.

Yves repeteerde vele avonden na zijn studie, diverse covers en zijn repertoire varieerde van Vader Abraham tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Ramses Shaffy en werd gevraagd om wekelijks de entertainment te verzorgen in zijn stamcafé De Klikspaan dit werd een succes en iedere laatste zondag van de maand nodigde Yves een collega zanger uit in Zandvoort ,zo deed hij ervaring op met o.a. Dario, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Quincy, Robert Leroy, Tino Martin, Mick Harren en vele andere.

Yves nam zanglessen en liet eigen orkestbanden maken om zich te onderscheiden van de vele zangers en zangeressen . Nam deel aan diverse Talentenjachten en verwierf overal minimaal een top 3 notitie door het gehele land. Dit sterkte Yves om zijn ziel en zaligheid te gaan richten op muziek. Dit werd versterkt door de verzoeken die binnen kwamen en komen voor optredens, van Amsterdam tot Groningen van Zandvoort tot aan Maastricht en zelfs in Spanje waar Yves aan de diverse Costa’s een veel gevraagd zanger is geworden.

Nu 3 jaar later na dato en vele optredens en podium ervaring rijker maakt Yves de stap richting een professionele zang carrière. Met de hulp van een aantal mensen wordt er hard gewerkt aan een debuut single , aan zijn eigen geluid en repertoire.

Yves Berendse een zanger die van elk evenement een feest zal maken.

Yves Berendse boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Yves Berendse zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Yves Berendse wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Yves Berendse. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Yves Berendse te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.