Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Yvenow boeken?

Yvenow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Yvenow

Wilt u Yvenow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Yvenow

De geboren entertainer Yvo Salden, bij het grote publiek bekend onder de naam Yvenow, is al sinds jaar en dag een begrip in de wereld van de harmonika. Yvenow’s hart ging sneller slaan bij het horen van de klanken van de zogenaamde Lederhosen muziek en ook de bijbehorende feesten lieten hem niet onberoerd.

Zijn muzikale carriere begon met een mondharmonica, maar de drang naar de “trekzakmuziek” bleek erg groot. Al vrij snel werd dus de overstap naar een Steirische Harmonika gemaakt. Vanwege zijn vasthoudendheid en drang naar perfectie groeide Yvenow binnen korte tijd uit tot een begaafd harmonikaspeler en bracht daarmee zijn muzikale carrière in een stroomversnelling.

Yvenow werd regelmatig gevraagd om tijdens feesten en partijen een klein optreden te verzorgen om zo de stimmung er lekker in te brengen. Zijn populariteit nam binnen de kortste tijd een enorme vlucht en de huiskamers en feestzaaltjes werden feesttenten met grote podia.

Inmiddels is Yvenow een veelgevraagd artiest voor een grote diversiteit aan evenementen, en zet hij een spetterende one-man show neer waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat op de befaamde Oostenrijkse klanken. Het hedendaagse repertoire van Yvenow bestaat uit Tiroler muziek, Duitse schlagers en Nederlandse dan wel Limburgse meezingers.

Yvenow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Yvenow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Yvenow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Yvenow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Yvenow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.