Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ys boeken?

Ys boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ys

Wilt u Ys direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ys

Yassin L bekend als YS, is afkomstig uit Nijmegen en is van half Marokkaanse komaf. Op zijn 16de begon YS zich met muziek bezig te houden en vrij snel daarna verscheen zijn eerst video “Niet Zomaar” die gelijk ook al op TMF te zien Rapper YSwas. Hierna kwam hij in contact met de grotere namen uit de Nederlandse Urban scene zoals Lange Frans, Keizer, Big2 en vele anderen. YS is altijd een voorvechter geweest van de rebelse Hip Hop met oude samples en rauwe beats. Later kwam hier meer diversiteit in wat te horen is op zijn eerste album YSTIJD uit 2011.

In 2012 is YS een management overeenkomst aangegaan met WALBOOMERS MUSIC en heeft nadien tracks als “Uhh Uhh” en “Goed Ontmoet” uitgebracht. Deze tracks plus de social media hype en de succesvolle verkoop van YS-merchandise hebben inmiddels geresulteerd in een groot stuk in de Volkskrant en uitnodigingen bij onder meer Giel Beelen op 3FM. Voor 2013 staan inmiddels weer grote plannen gereed en zijn fans kunnen binnenkort veel optredens en nieuw materiaal vewachten. Met andere woorden: YS is ready!

Ys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ys wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ys. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.