Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Young Rat Pack boeken?

Young Rat Pack boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Young Rat Pack

Wilt u Young Rat Pack direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Young Rat Pack

Fly Me To The Moon, The Lady is A Tramp, New York, New York, Mambo Italiano; wie kent de songs niet? De Rat Pack, bestaande uit onder andere Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Dean Martin, werden in de vorige eeuw bekend met deze heerlijke songs. Anno 2014 zijn ze in een vernieuwde, jonge jas gegoten. De Young Rat Pack brengen deze ‘oude’ Rat Pack songs in eigen stijl. Verweven met soul, swing pop en songs van deze eeuw, wordt het een bijzonder optreden.

Jonge, talentvolle, Nederlandse zangers formeren de Young Rat Pack. Deze jonge mannen geven hun eigen draai aan het Rat Pack repertoire. Met invloeden uit de swingpop, soul en motown wordt het naar 2014 getild. Humor, spanning en muzikaliteit zijn de belangrijkste peilers van de Young Rat Pack.

‘New’ Young Rat Pack boeken?

‘Old’ Rat Pack. Rat Pack was de bijnaam voor een groep artiesten in de jaren vijftig en zestig, waaronder Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Joey Bishop en Peter Lawford. De Rat Pack trad vaak op in Las Vegas en was deels de reden dat de stad zo’n populaire bestemming werd voor shows en entertainment. Ze maakten een aantal films samen waaronder Ocean’s Eleven (1960) en Robin and the Seven Hoods (1964).

Young Rat Pack boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Young Rat Pack zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Young Rat Pack wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Young Rat Pack. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Young Rat Pack te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.