Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Young Ellens boeken?

Young Ellens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Young Ellens

Wilt u Young Ellens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Young Ellens

Young Ellens is een rapper van Antilliaanse afkomst. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Almere en op latere leeftijd weer terug verhuisd naar Amsterdam.

In 2017 is Young Ellens ontdekt door- en getekend bij Rotterdam Airlines. Met zijn hit ‘Bella Ciao’ bewees hij klaar te zijn om de rapgame over te nemen en heeft daarin al bijval gekregen van gevestigde namen zoals Frenna, Jonna Fraser, Sevn Alias, Jairzinho en MocroManiac. Daar komt nu de nieuwe single samen met Jiri11 bij.

Live is Young Ellens een positieve, energieke verschijning met een sterk karakter, en geeft aan alles een grappige draai.

Young Ellens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Young Ellens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Young Ellens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Young Ellens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Young Ellens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.