Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 5 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.650,- excl. BTW
  • Opmerking: Bruiloften € 2150,-
Volledige prijslijst

You and Me boeken?

You and Me boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van You and Me

Wilt u You and Me direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie You and Me

You & Me is al jaren een van de meest toonaangevende live-orkesten van Nederland. De Unieke Allround formule van You & Me zorgt ervoor dat ieder optreden een succes is. Als geen ander kunnen zij inspelen op de wensen van hun publiek met een enorm breed repertoire.

Van de nieuwste top 40 hits tot Nederlandstalige meezingers, het maakt allemaal niet uit. De vocale kwaliteiten van You & Me zijn zo sterk dat zelfs de meest veeleisende nummers op overtuigende wijze worden neergezet zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Niet voor niet is een aantal jaren geleden You & Me door collega's en klanten gekozen tot 'beste coverband van Nederland'.

You & Me staat garant voor een succesvolle avond.
You & Me past zich aan aan uw wensen.
You & Me betekent:'Een zorg minder' vanwege optimale flexibiliteit
.

Op ieder volume een perfecte sound .... zacht als dat gewenst is, hard als het mag! Vocale en Muzikale TOPKWALITEIT.

Laat het vakmanschap van YOU & ME ook u betoveren....

You and Me boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over You and Me zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over You and Me wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van You and Me. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over You and Me te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.