Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Yoeri L Abee boeken?

Yoeri L Abee boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Yoeri L Abee

Wilt u Yoeri L Abee direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Yoeri L Abee

Yoeri l'Abée is geboren op 8 februari 1991 te Breda, en is nu woonachtig in Etten-Leur. Al vanaf zijn tweede is hij bezig met muziek, instrumenten en vermaakt hij op feestjes iedereen door idolen te playbacken. Zo deed hij op 10-jarige leeftijd mee aan de voorrondes van de playbackshow als Gradje Damen, en won deze voorrondes met glans. Yoeri mocht toen in het Chassé theater in Breda meedoen aan de grote playbackshow. Daar werd hij verdienstelijk derde.

De zangcarrière van Yoeri kwam in 2006 in een stroomversnelling. Zo kwam hij, via via, in contact met de tekstschrijver André Kooiman die voor Yoeri een eigen liedje heeft geschreven: 'Op zoek naar de liefde'. Jurgen Hinten (NE producties) is verantwoordelijk voor het gehele arrangement. In mei 2008 mocht Yoeri bij Johan Hense van V.N.C. Producties een platencontract tekenen. Zijn eerste single werd toen uitgebracht!

Zondag 29 juni 2008 is een dag die Yoeri niet snel zal vergeten. Op deze dag mocht hij zijn single voor het eerst presenteren aan het grote publiek. Het café Hof van Holland in Etten-Leur was afgeladen met mensen en de recensies waren uitstekend. Het liedje was goed in de smaak gevallen. Hierna heeft Yoeri bij diverse radiostations in het gehele land zijn nummer gepromoot en treedt hij bij diverse gelegenheden op.

In juni 2009 heeft Yoeri zijn 2e single gepresenteerd . Anita (van de rapsodies)is verantwoordelijk voor zijn nummer "Mijn aller stoutste dromen'', en "Ik hou van jou alleen". Laurens van Wessel is verantwoordelijk voor het arrangement.

In Mei 2010 kwam zijn 3e single uit. De A kant van zijn 3e single is geschreven door Jeff Weber(zoon van Marianne Weber) Honderdduizend sterren. De B kant is van Anita(van de rapsodies) en is een lekkere ballad, Zeg mij waarom, getiteld. De arrangementen komen wederom van Laurens van Wessel(studio 69, te Zegge).

In Juli 2011 komt Maria Maria uit. Als tweede track is gekozen voor een Video clip Een lekker zomerse plaat welke meteen blijft hangen. De arrangementen komen wederom van Laurens van Wessel(studio 69, te Zegge).

In Maart 2012 kwam zijn 5e single uit, Getiteld "Niemand Anders" Als 2e track werd wederom gekozen voor een videoclip. Deze single heeft hem diverse TV opnamens opgeleverd, in Nederland en België. Ook tekende Laurens van Wessel (studio 69, te Zegge) weer voor het arrangement.

Oktober 2012 kwam zijn 6e single uit, getiteld "Toen ik jou zag" Anita Christianen, Laurens van Wessel zijn verantwoordelijk voor de tekst en arrangement i.s.w VNC music.

Maandag 1 Juli 2013 werd Yoeri verrast door niemand minder dan Jannes, tijdens de kermis in Etten-Leur na zijn optreden van de SterrenonTour Roadshow. Hij reikte Yoeri zijn nieuwe single "Melanie" uit.

In September 2013 stond Yoeri als 1 van de 10 nieuwe talenten op het mooie podium van de Buma NL in Den Bosch.

In mei 2014 mocht Yoeri een platina award ontvangen van Emile Hartkamp voor zijn deelname met een song op het WK album “Sterren zingen voor oranje”

Februari 2014 kwam de 8e single uit.....Getiteld "Kies voor mij", een stevig, swingend Popnummer...Dit arrangement is ingespeeld met alleen maar live instrumenten, en dat is ook wel te horen. Laurens van Wessel en William Lazeroms tekende dit keer voor tekst & arrangement.

Februari 2015 kwam de laatste single “Keer op Keer” uit,(gepresenteerd op de Huishoudbeurs) Deze single werd uitgereikt door ferry Doedens (Lucas uit GTST)

Zaterdag 27 Juni 2015 is alweer de 10e single uitgekomen, getiteld "Het leven lacht mij toe" een vrolijk Zomers nummer! Geschreven en gearangeerd door Laurens van Wessel(studio 69) en Willem Lazeroms, wederom met live instrumenten!

Medio Februari 2016 is de singel "Je zit in mijn hoofd" uitgebracht wederom bij VNC music.

Yoeri L Abee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Yoeri L Abee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Yoeri L Abee wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Yoeri L Abee. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Yoeri L Abee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.