Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. DJ / MC
Volledige prijslijst

Yes-R boeken?

Wilt u Yes-R huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Yes-R vindt u op deze pagina.

Wilt u Yes-R direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Yes-R

U kunt Yes-R boeken voor niets minder dan een stoere act, die bovendien ook heel gevoelige liedjes ten gehore kan brengen. Yes-R heet eigenlijk Yesser Roshdy en werd geborden in 1986. Hij is rapper en acteur en is bovendien de neef van Ali-B. Al toen hij 13 jaar oud was besloot hij rapper te gaan worden, waarna hij een jaar later tweede werd in een talentenjacht. Hij had de smaak op het podium al direct te pakken, waardoor hij er niet meer weg te slaan was en u tegenwoordig Yes-R kunt inhuren voor een geslaagde avond. Hij probeerde het even in een groep, maar koos later toch voor een solomove.

Publieksprijs voor Yes-R

Yes-R sleepte in 2004 de publieksprijs voor meest toonaangevend talent binnen, bij de Grote prijs van Nederland. Sindsdien kunt u Yes-R boeken om zijn verschillende singles, waarvoor hij samenwerkte met Baas B die we kennen van Lange Frans. Vervolgens bracht hij met zijn neef Ali-B het nummer ‘Leipe Mocro Flavour’ uit, waardoor hij landelijk bekend werd. U kunt Yes-R boeken om de hits van toen, maar het is minstens zo leuk om met hem mee door zijn ontwikkeling te reizen.

Albums en singles

Vervolgens heeft Yes-R in 2007 het album ‘Zakenman’ uitgebracht en scoorde hij de hits ‘Groupie Love’ en ‘Hey Schatje’. Ook zijn singles ‘Uit Elkaar’ en ‘Vecht Mee’ werden hits. Aan dit laatste nummer werkte ook Chantal Janzen mee, wat aangeeft dat Yes-R goed ligt binnen het algemene landschap der BN’ers. Verder kwamen de opbrengsten van die single ten goede aan de stichting Fight Cancer. Ook heeft Yes-R een rol gespeeld in de film ‘Sunshine Barry en de discowormen’, een animatiefilm waarin hij een van de stemmen deed.

Awards en Ali-B

Yes-R wist daarna onder andere een TMF Pure Award in de wacht te slepen en werkte samen met onder andere Ali-B en Lange Frans. Verder leverde hij een bijdrage aan singles voor Negativ, Nino en Deazy, waarmee hij liet zien van verschillende markten thuis te zijn. U kunt Yes-R inhuren voor de hits die hij destijds maakte, of de meer recente muziek die wat rustiger en gevoeliger van aard is.

Film en soundtrack

De meest recente projecten van Yes-R zijn de film Gangsterboys en daarnaast de soundtrack die hij hiervoor maakte, samen met Darryl, Sjaak en Soesi B. U kunt Yes-R boeken voor een avond vol verschillende muziek van het pure rappen tot de zang die hij uitstekend onder de knie heeft.

Yes-R boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Yes-R zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Yes-R wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Yes-R. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Yes-R te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.