Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Krokobil
Volledige prijslijst

Yellow Claw boeken?

Yellow Claw boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Yellow Claw

Wilt u Yellow Claw direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Yellow Claw

Yellow Claw, een DJ/Producer trio, bestaande uit Bizzey, Jim Aasgier en Nizzle. Vanaf 2010 brachten zij de succesvolle singles uit zoals \"Allermooiste Feestje\", \"Krokobil\" en \"Nooit Meer Slapen\". Recentelijk brachten ze hun vierde single uit in samenwerking met The Opposites genaamd \"Thunder\".

De muziek van Yellow Claw kun je het best omschrijven als een uppercut van Electronische Trap, Hiphop, Moombahton en Hardstyle.

Yellow Claw is te boeken voor dj optredens van 60 minuten.

 

Yellow Claw boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Yellow Claw zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Yellow Claw wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Yellow Claw. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Yellow Claw te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.