Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Yasmin Jordy boeken?

Yasmin Jordy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Yasmin Jordy

Wilt u Yasmin Jordy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Yasmin Jordy

Yasmin Jordy: Internationaal beroemde buikdanseres en performer.

Yasmin heeft met  haar charismatische verschijning en haar spectaculaire stijl vol van passie al op 4 continenten een onuitwisbare indruk achtergelaten. Ze heeft  gedurende haar carrière van ruim 10 jaar opgetreden op televisie, in het theater,  internationale festivals, op diverse bedrijfsevenementen en  bruiloften.

De optredens van Yasmin zijn geïnspireerd door haar werk als buikdanseres in Caïro. De artiest Yasmin is altijd bezig is om nieuwe shows te bieden om haar publiek te verrassen. Ze is bekend geworden door haar shows die een mix zijn van buikdans en samba en ook door de Arabische folklore te combineren met de moderne stijl. Ook heeft Yasmin de electro shaabi stijl, een street dance uit Cairo, in Nederland geïntroduceerd. Het motto van Yasmin is:

Dance to express!

Yasmin Jordy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Yasmin Jordy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Yasmin Jordy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Yasmin Jordy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Yasmin Jordy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.