Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Yannick Bovy boeken?

Yannick Bovy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Yannick Bovy

Wilt u Yannick Bovy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Yannick Bovy

Met zijn warme stem en feilloos gevoel voor het vertolken van swing en jazz, is de jonge crooner Yannick Bovy al jarenlang één van onze meest gegeerde muzikale exportproducten. Zijn nummers zijn van São Paulo tot Jakarta op de radio te horen en songs uit zijn albums, ‘Better man’ ,‘All the way’ en ‘Love Swings!” wisten hun plaats te veroveren in de Belgische, Duitse, Poolse, Griekse, maar ook Brazliaanse, Indonesische en Thaise hitlijsten.

Voorprogramma bij Internationale grootheden

Yannick mocht in het verleden ook al het voorprogramma verzorgen bij concerten van Lionel Richie, Tony Bennett & Lady Gaga en stond op het podium met Lisa Stansfield, Amy Macdonald en andere grootheden. In 2019 bracht hij met het succesvolle album en concert ‘Yannick Bovy Celebrates Nat King Cole’ gepast hulde aan Mr. Cole. De liefde voor tijdloze swing- en bigbandmuziek is Yannick Bovy met de paplepel ingegoten.

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing

It don’t mean a thing if it ain’t got that swing. Het is de lijfspreuk van Yannick Bovy (spreek uit als ‘Beau vie’).

Yannick Bovy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Yannick Bovy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Yannick Bovy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Yannick Bovy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Yannick Bovy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.