Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Xerxes Naseri boeken?

Xerxes Naseri boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Xerxes Naseri

Wilt u Xerxes Naseri direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Xerxes Naseri

Deze Amsterdamse rechtenstudent met Perzische achtergrond maakt voornamelijk Nederlandse zouk-muziek, maar is daarbij zijn liefde voor R&B nooit vergeten. Deze combinatie zorgt voor een unieke muzikale mix. Xerxes wordt gezien als hét nieuwe talent op de Nederlandse podia.

Zijn eerste single „Jij bent van mij”, zette hij uit nieuwsgierigheid als gratis download online, waarna het direct een groot succes werd en zelfs enkele weken de nummer 1-positie innam bij radiostation FunX. Inmiddels is de song al meer dan 700.000 keer bekeken via YouTube.

Xerxes’ tweede single ‘Geen Twijfel’ die sinds enkele maanden uit is, lijkt een nog grotere hit te worden deze zomer. Verschillende stations duiken op de zomerse song waaronder FunX, 100%NL, WildFM, RadioNL en XITE. De clip heeft inmiddels meer dan 350.000 views op YouTube en op Spotify is hij inmiddels meer dan 250.000 keer gestreamd. In de Shazam Top 100 staat hij op 45 (meer dan 11.000 keer “geshazamed”).

Xerxes Naseri boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Xerxes Naseri zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Xerxes Naseri wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Xerxes Naseri. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Xerxes Naseri te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.