Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Xansation boeken?

Xansation boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Xansation

Wilt u Xansation direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Xansation

De zangeres Xandee is in Belgie mega populair! Na vele top 10 hits in eigen land en deelname aan Eurosong, heeft Sandy nu een eigen coverband van niveau! Samen met een van Belgisch meest gevraagde zangers Tom Olaerts en 4 topmuzikanten, vormt Xansation een band van superieur niveau!

Xansation is geschikt voor high profile bedrijfsfeesten en festivals.

Xansation boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Xansation zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Xansation wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Xansation. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Xansation te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.