Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Xandro Leima boeken?

Xandro Leima boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Xandro Leima

Wilt u Xandro Leima direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Xandro Leima

Alejandro Fernández Pérez de Lema, oftewel Xandro Leima, werd geboren in Murcia. (Spanje) Xandro is zijn professionele carriere in 1995 gestart als lid van het duo "Romanze". Hij maakte 6 jaar deel uit van dit duo. “Romanze” nam een cd op genaamd "Amándote". In 1997 nam "Romanze" deel aan de 30ste editie van het Benidorm Festival.

Van 2002 tot 2004 maakte Xandro deel uit van het prestigieuze orkest "Brittania".
Zij traden door heel Spanje zo´n 200 keer op in diverse gala’s.

In 2004 tekende Xandro een contract met Ruffity Records en nam als Xandro Leima zijn eerste solo album "Cerca de ti" op. Een album bestaande uit originele songs.

In 2005 begon Xandro met de opname van zijn tweede album "Jamas es tarde". Dit keer geregisseerd en gerealiseerd door de alom bekende producer en componist Chema Purón.

Eind 2007 nam Xandro in Miami zijn meest recente album "Desesperadamente" op. Een album met prachtige songs, vol liefde en gevoel. Een album geproduceerd door Jose Luis Morin (winnaar van twee grammy´s) en Mariano Ruffity. Aan dit album werkten getalenteerde muzikanten en componisten mee zoals Juan Carlos Perez Soto, Salo Loyo (muzikant en producer van Luis Miguel) Elio Torres (muzikant en arrangeur van Ricardo Montaner) Jorge Luis Sosa (muzikant van o.a. Chayanne) Ricardo Martinez, Lee Levin, Richard Bravo, en producer Jose Luis Morin als auteur van o.a. verschillende songs.
 
In de zomer van 2008 bracht Xandro Leima voor de eerste keer een bezoek aan Nederland. Hij tracht dan terrein te winnen buiten Spanje. Tijdens zijn eerste bezoek gaf hij diverse interviews voor Nederlandse radiostations. In september 2008 verzorgde hij het voorprogramma van Belle Perez hetgeen een groot succes werd bij het Nederlandse publiek.

In het jaar 2009 begon Xandro met de voorbereidingen van zijn introductie op de Europese markt. Hij is hiervoor op zoek naar nieuwe songs voor een volgend album, dat meer gefocust zal zijn op deze nieuwe markt. Dit album zal eind 2010 worden gelanceerd. Ondertussen nam Xandro op 31 juli 2009 met “Desesperadamente” deel aan het prestigieuze “Festival de Candelaria” op Tenerife. Van de 150 deelnemende songs gingen er uiteindelijk 10 artiesten naar de finale. Lokale artiesten wonnen de eerste en tweede plaats. Xandro eindigde op een derde plaats.

Xandro Leima heeft zijn geboorteland tijdelijk verruild voor Nederland teneinde samen met een team van Nederlandse producers te werken aan de voorbereidingen van een nieuw album en tevens om te worden gecontracteerd voor concerten in Europa.

Belle Perez - Ave Maria
Jeroen vd Boom - Jij bent zo (in de spaanse uitvoering is dit David Bisbal -Silencio)
Ricky Martin - Jaleo
David Bisbal - Buleria
David Bisbal - Oye el boom boom
Marc Anthony - Ahora quien (salsa version)
Los Lobos - La Bamba
Xandro Leima - Margarita (geen cover)

Repertoirelijst bestaat o.a uit:

Xandro Leima boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Xandro Leima zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Xandro Leima wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Xandro Leima. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Xandro Leima te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.