Twilight Entertainment

     
Xander de Buisonje boeken / huren ? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 750 pers.
  • Prijs: € 8.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met live-band
Volledige prijslijst

Xander de Buisonje boeken?

Xander de Buisonje boeken?

Wilt u Xander de Buisonje huren voor een optreden? Dan is Twilight Entertainment het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het inhuren van Xander de Buisonje. Wij informeren u vrijblijvend betreffende de prijs /kosten en andere zaken.

Wilt u Xander de Buisonje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Xander de Buisonje

Xander de Buisonje is een zeer populaire zanger. Hij werd in 1998 in 1 keer bekend door het liedje "Hou me vast", dat goed scoorde in de hitlijsten. Dat was toen hij nog bij de band Volumia zong.
 
Xander de Buisonje zingt nu solo en heeft een eigen cd uitgebracht. Xander de Buisonje begon zijn carriere als zanger en frontman van de 9-koppige Nederlandstalige popformatie Volumia!
 
De allereerste single van Volumia! uit september 1997; "Het is over", haalde alle hitlijsten. De single "Afscheid", ook afkomstig van het album, heeft in 1998 voor de definitieve doorbraak van Volumia! gezorgd. De opvolger van "Afscheid" is de wonderschone ballad "Hou me vast". De single bestormde alle hitlijsten met grote snelheid en werd bekroond met goud. Het album "Volumia!" was in Nederland binnen de kortste keren goud en niet lang daarna platina. Ook in Belgie werd het album van Xander een groot succes. 
 
In juni 2001 verscheen het derde en laatste album "Puur" van Xander de Buisonje. Op dit album staan 13 juweeltjes van popsongs, allemaal door Xander geschreven. In 2001 stopte de band en gaf Xander de Buisonje  aan solo verder te gaan. 14 maart 2003 is zijn eerste single "Ik zie" uitgekomen, wat een groot succes werd. In dat zelfde  jaar bracht Xander de Buisonje een album uit, "Hemelsbreed".

Nu ruim 10 jaar later is Xander de Buisonje een gevestigde naam in artiestenland waarvan we nog vaak gaan horen.

Xander de Buisonje boeken?

BESLOTEN maximaal 1000 gasten
Xander de Buisonjé, solo met tape en digitale minivleugel, tijdsduur 30 minuten: Uitkoopgage/prijs  € 8.500,- excl.6% BTW Inclusief monitor en geluidsset (B).

BESLOTEN boven de 1000 gasten
Xander de Buisonjé met band en digitale minivleugel., tijdsduur 50 minuten:
Uitkoopgage/prijs OP AANVRAAG  inclusief backline, monitoring en 1 digitale FOH-tafel
.

OPENBAAR (incl. geluid en licht)
Xander de Buisonjé met band, tijdsduur 45 minuten: Uitkoopgage/prijs   OP AANVRAAG inclusief backline, monitoring, geluid tot 2000 gasten en verlichting.

OPENBAAR (excl. Licht en geluid)
Xander de Buisonjé met band, tijdsduur 45 minuten: Uitkoopgage/prijs  OP AANVRAAG exclusief monitoring, geluid en licht (conform rider aan te leveren).

De digitale minivleugel van Xander de Buisonje is doorgaans een half uur voor aanvang van het optreden op de locatie aanwezig en wordt door de technicus op het podium geplaatst. Een aantal helpers kunnen gevraagd worden om te tillen. Indien de vleugel eerder moet klaarstaan (of langer dan 15 minuten na het optreden) berekenen wij wacht uren.

Xander de Buisonje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Xander de Buisonje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Xander de Buisonje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Xander de Buisonje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Xander de Buisonje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.