Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

X - Static boeken?

X - Static boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van X - Static

Wilt u X - Static direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie X - Static

Een tentfeest met de hele stad, lekker losgaan in je favoriete dancing of discotheek of een spetterend bedrijfsfeest. Wat de gelegenheid ook is, een optreden van X-Static zul je je nog lang herinneren! Voor de vijf mannen van X-Static telt slechts één ding, het hele publiek een geweldige avond bezorgen. Alle denkbare muziekstijlen komen voorbij: Van de nieuwste tophits tot tijdloze klassiekers die iedereen herkent. Stoere rock, zwijmelende ballads en alles wat daar tussenin zit. Dansen, springen en keihard meezingen! Stilstaan is er niet bij en het risico op kilometers polonaise (inclusief bandleden) is constant aanwezig.

Flexibel en afwisselend is X-static ook! Voor een rustig begin van de avond kan X-Static bijvoorbeeld een unieke akoestische set spelen. Dus geen muziek waar niemand op zit te wachten, maar constant 200% feest!

X - Static boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over X - Static zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over X - Static wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van X - Static. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over X - Static te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.