Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Geluid is uit te breiden tot 1250 personen
Volledige prijslijst

X - Mas DJ boeken?

X - Mas DJ boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van X - Mas DJ

Wilt u X - Mas DJ direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie X - Mas DJ

De X - Mas DJ is de ideale muzikale invulling op iedere kerstborrel of bedrijfsevent.

Een sfeervol dj meubel geheel in kerstsfeer zorgt ervoor dat de gasten vermaakt worden met de meest bekende kerstmuziek.

Op speciaal verzoek is de X - Mas DJ ook een versnelling hoger te schakelen waardoor hij de dansvloer laat swingen.

Deze show is incl. een sfeervol dj meubel, 2 verlichte kerstbomen, geluid/ sfeervol licht.

X - Mas DJ boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over X - Mas DJ zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over X - Mas DJ wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van X - Mas DJ. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over X - Mas DJ te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.