Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook met LIVE-band te boeken
Volledige prijslijst

Wouter Vink (The Voice of Holland) boeken?

Wouter Vink (The Voice of Holland) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wouter Vink (The Voice of Holland)

Wilt u Wouter Vink (The Voice of Holland) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wouter Vink (The Voice of Holland)

Wouter Vink uit het team van Van Velzen maakte indruk op de coaches met zijn vertolking van U2's 'I Still Haven't Found What I'm Looking For'.

Wouter deed samen auditie met zijn broer voor The voice of Holland. Toen de coaches niet voor zijn broer, maar wel voor hem omdraaiden was dat even slikken. Hij koos voor het team van VanVelzen waar hij het in de halve finale moest laten afweten tegenover Paul Turner.

Wouter is sinds de middelbare school bezig met muziek. Aanvankelijk begon hij als drummer, maar tijdens zijn studententijd werden de drumstokken ingeruild voor de microfoon. Zijn stem viel op en al snel raakte hij als zanger betrokken bij allerlei muziekprojecten. Hij startte destijds een eigen band genaamd 'Stereoid' waarmee hij de nodige ervaring mocht opdoen. Zo stond hij o.a. op verschillende festivals en podia als Tivoli, de Melkweg en het Paard van Troje.

De laatste jaren stond hij als leraar aardrijkskunde voor de klas en stond muziek op een lager pitje. Na zijn recente avontuur bij The Voice of Holland smaakt z'n oude passie naar meer en is hij vastberaden Nederland nog meer te laten horen van zijn muziek.

Wouter is te boeken voor een akoestisch optreden of een optreden met zijn live band.

Wouter Vink (The Voice of Holland) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wouter Vink (The Voice of Holland) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wouter Vink (The Voice of Holland) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wouter Vink (The Voice of Holland). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wouter Vink (The Voice of Holland) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.