Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Workshop Smartlappen boeken?

Workshop Smartlappen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Smartlappen

Wilt u Workshop Smartlappen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Workshop Smartlappen

Samen met Tante Truus leert u de klanken van oude tijden herbeleven. Met wat korte fysieke oefeningen en het hoe en waarom van de smartlap, wordt er gezamenlijk een tekst geschreven op een bekende melodie. Van "omdat ik zoveel van je houd" tot "pikketanissie", alles komt voorbij in dit 1 uur durend feestje! Gezelligheid en humor zijn de belangrijkste uitgangspunten. En misschien komt u wel tot de ontdekking een onbekend talent in huis te hebben?

Locaties zijn door u zelf in te vullen, buiten in de vrije natuur behoort ook zeker tot de mogelijkheden! Eventueel beschikbare locaties zijn in Amsterdam en Haarlem, deze zijn tegen meerprijs af te huren.

Workshop Smartlappen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Workshop Smartlappen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Workshop Smartlappen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Workshop Smartlappen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Workshop Smartlappen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.