Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Workshop Rappen boeken?

Workshop Rappen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Rappen

Wilt u Workshop Rappen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Workshop Rappen

In deze Rap-workshop gaan jullie samen een eigen rap schrijven, performen en opnemen op CD! Na een mini-optreden van de workshopleider, worden de fijne kneepjes van het rapvak aangeleerd. In koppels of in groepjes wordt er gewerkt aan een eigen rap. Jullie bepalen zelf het onderwerp, de beats en de stijl.

Als aandenken krijgen jullie de eigen raps op CD mee naar huis! Hilarisch en iedereen kan rappen! De workshop wordt gegeven door een ervaren rapper van de rapgroep Stijlheid. Geweldig voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje!

Workshop Rappen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Workshop Rappen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Workshop Rappen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Workshop Rappen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Workshop Rappen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.