Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Workshop Pokeren boeken?

Workshop Pokeren boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Pokeren

Wilt u Workshop Pokeren direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Workshop Pokeren

Deze workshop begint anders dan andere pokerworkshops. U krijgt namelijk eerst een demonstratie valsspelen te zien. In deze demonstratie van een half uur demonstreert Peter Woerde op onnavolgbare wijze zijn vaardigheden met een spel kaarten. Ook al mogen de toeschouwers het kaartspel naar hartenlust schudden, Peter weet elke keer weer de controle over het gehele spel te krijgen. Zelfs als de toeschouwers de kans krijgen om vals te spelen is het Peter die met de winnende hand eindigt.

Workshop pokeren
Na de vriendschappelijke gokjes in deze demonstratie verloren te hebben, zult u zich wel twee keer bedenken voor u aan een gokspelletje meedoet. Dat is echter precies wat er hierna gebeurt. Na uitleg van het pokerspel en enkele oefenrondjes zal er een heus toernooi gespeeld worden, waarbij de winnaar naar huis gaat met een leuke prijs. En u hoeft niet bang te zijn, want Peter doet zelf niet mee, maar zal er voor zorgen dat alles eerlijk verloopt.

Workshop Pokeren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Workshop Pokeren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Workshop Pokeren wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Workshop Pokeren. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Workshop Pokeren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.