Twilight Entertainment

     
Workshop Jodelen / Jodelen Workshop
  • Tijdsduur: 50 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Workshop Jodelen boeken?

Wilt u een cursus jodelen of te wel een workshop in jodelen boeken? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de Jodel workshop vindt u op deze pagina.

Wilt u meer informatie over de jodelworkshop?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Workshop Jodelen

Deze jodelworkshop maakt zowel de stembanden als de lachspieren los. Want hoe vaak sta je met je collega’s of vrienden in een workshop jodelen? En sta je iets te doen wat op jodelen lijkt..

De cursus jodelen wordt gegeven door de dames Carina en Gaby, de aloude techniek van het jodelen is hen met de paplepel ingegoten. Aan de hand van een beproefde methode maken ze iedereen enthousiast voor deze moeilijke maar openbare zangtechniek. Met een jodelwedstrijd als einddoel van de workshop zal iedereen versteld zijn van zijn of haar kunnen. Jodelen zorgt niet alleen voor heel veel plezier of een nieuwe partner. Je leeft er zelfs langer door beweren sommigen….

Een workshop jodelen is zeer geschikt voor een groep deelnemers die elkaar kent. Omdat iedereen aan het jodelen gaat ontstaan er hilarische situaties, en alleen al het naar elkaar kijken en luisteren werkt op de lachspieren.

Zeer geschikt voor bedrijfsuitje of familie/vriendenfeestje, of op een vrijgezellendag.

Workshop Jodelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Workshop Jodelen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Workshop Jodelen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Workshop Jodelen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Workshop Jodelen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.