Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Workshop Creatief Denken boeken?

Workshop Creatief Denken boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Creatief Denken

Wilt u Workshop Creatief Denken direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Workshop Creatief Denken

Tijdens deze interactieve workshop creatief denken probeert de workshopleider de toeschouwers op interactieve en vermakelijke wijze bewust te maken van de vaste denkpatronen en doet hij een handreiking om deze te doorbreken. De workshop is geweldig om in te zetten om creatief denken te stimuleren en om de medewerkers in te laten zien dat ze meer kunnen bereiken dan ze aanvankelijk dachten.

Op interactieve wijze worden de toeschouwers geprikkeld om na te denken over de eigen kaders. De workshop is een interactieve mix tussen entertainment, , uitdagende opdrachten en stof tot nadenken waarbij dagelijkse anekdotes en hoog niveau goochelen als metafoor voor creatief denken wordt gebruikt.

Workshop Creatief Denken boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Workshop Creatief Denken zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Workshop Creatief Denken wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Workshop Creatief Denken. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Workshop Creatief Denken te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.