Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Workshop Cocktail Shaken boeken?

Workshop Cocktail Shaken boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Cocktail Shaken

Wilt u Workshop Cocktail Shaken direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Workshop Cocktail Shaken

U hoeft geen ervaren barman te zijn om op een fun workshop cocktails te kunnen maken. Onze cocktailshakers laten u met een fantastische workshop op een leuke manier de wereld van cocktails ontdekken. U leert op speelse wijze een aantal cocktails maken, waarbij flair en drankenkennis uitgebreid aan bod komen. De workshop duurt ongeveer 3 uur. Plezier, proeven en leren staan hierbij voorop. We leren u shaken als Tom Cruise, onder het genot van uw eigen heerlijke cocktail creaties!

Workshop Cocktails maken
Het maken van een cocktails is makkelijker dan het lijkt! Trendy en kleurige cocktails, frisse en verfijnde mixen, ze zijn er in alle soorten en maten. Met de meest uiteenlopende ingrediënten. Voor ieder wat wils dus! Onze cocktailshakers werken met hoog kwalitatieve merken als Bols, Remy Martin en Cointreau. Dit zijn niet alleen de favorieten van vele bartenders, maar ook voor u makkelijk verkrijgbaar. Met slechts een paar van deze basis ingrediënten, tools (shaker & strainer) en voldoende ijs kan je zelf snel als hobby-bartender aan de slag!

Na de ontvangst, waarbij er voor iedere deelnemer een heerlijke cocktail (kan ook alcoholvrij) klaar staat, verteld de trainer in vogelvlucht de historie van cocktails. De klassiekers en hedendaagse populaire komen aan bod en zullen worden voorgemaakt. Hierbij worden de deelnemers actief betrokken en zullen zij de hun eigen cocktails kunnen maken en ontwerpen. Natuurlijk mogen de eigen creaties daarbij geproefd en gedronken worden! Daarnaast leren de deelnemers hoe ze indrukwekkende bar trucs uit moeten halen. In overleg met u kunnen we de workshop in meer of mindere mate toe spitsen op flairtending.

Workshop Cocktail Shaken boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Workshop Cocktail Shaken zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Workshop Cocktail Shaken wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Workshop Cocktail Shaken. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Workshop Cocktail Shaken te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.