Twilight Entertainment

     
Foto: William Rutten
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 5.950,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Wolter Kroes boeken?

Wilt u Wolter Kroes huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Wolter Kroes vindt u op deze pagina.

Wilt u Wolter Kroes direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wolter Kroes

Wolter Kroes heeft zich de afgelopen twintig jaar getransformeerd van vrolijk fuifnummer tot rasvertolker van het Nederlandstalige levenslied met een eigen popsound. Met een nieuw album, een concert in de Heineken Music Hall op 17 december, een nieuwe theatertour in 2012 en verse dromen voor de toekomst kan niemand meer om hem heen.

Zijn nieuwe album Tussen jou en mij, dat 23 september verschijnt, heeft lang op zich laten wachten - maar liefst ruim drie jaar. "Het was een intensieve zoektocht naar mooie nummers die heel dicht bij me liggen," verklaart Kroes, die daarin heel kritisch is geweest. "Ik wilde me in elk nummer kunnen inleven." Als een rode draad door het album lopen Wolters eigen levenservaringen. Het verlies van dierbaren, de breuk met de moeder van twee van zijn kinderen, maar ook: het gezinsgeluk van nu, de liefde en geluk. Met kleine, kwetsbare liedjes als Slaap mijn kind, Doe ik het goed? tot up- temponummers als Laten we gaan, Het is over nu en het verrassende duet met Pearl Breken van de lijn "We zijn hiermee helemaal uit het hoekje van smartlappen als 'ik hou van jou en blijf je trouw'." In plaats daarvan heeft zijn repertoire zich verbreed tot 'volkse popnummers' met inhoud.

"Dit is muziek waarbij ik 100 % mezelf kan zijn." Op 17 december 2011 zal Wolter Kroes wederom de Heineken Music Hall op z'n kop zetten. Een ander hoogtepunt wordt zijn nieuwe theatertour in het voorjaar van 2012. "Dat is het mooie van dit vak: het verveelt nooit."

Wat valt er nog meer te wensen voor één van de meest geboekte performers van ons land?
"Een stadionconcert. Dat is mijn droom." aldus Wolter Kroes

Wolter Kroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wolter Kroes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wolter Kroes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wolter Kroes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wolter Kroes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.