Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Wolkenbruch boeken?

Wolkenbruch boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wolkenbruch

Wilt u Wolkenbruch direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wolkenbruch

Wolkenbruch bestaat uit 3 ervaren “Profimusiker” trakteren hun publiek op een Super Live Show! Absolute “Spitze” uit Oostenrijk.

Arno, Josef en Bernhard vormen samen het trio Wolkenbruch en spelen van actuele Charthits, Partyklassiekers, Mega-Oldies, Rocksongs, Schlagerparty, tot natuurlijk waar ze voor naar Nederland komen “Volkstümlichen Stimmungsknallern”.

Met hun indrukwekkende muzikale kwaliteiten, enthousiasme en inzet bespelen de drie begenadigde muzikanten feesttenten, openairs en discotheken in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland met hun avondvullende show.

Bezetting: Bernhard: Keyboards, Accordeon en Zang, Arno: Basgitaar, Gitaar, Saxofoon, Trompet en Zang en Josef: Drums, Gitaar en Zang. Kijk en luister voor meer informatie

Wolkenbruch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wolkenbruch zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wolkenbruch wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wolkenbruch. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wolkenbruch te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.