Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Wolfgang Saufi boeken?

Wolfgang Saufi boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wolfgang Saufi

Wilt u Wolfgang Saufi direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wolfgang Saufi

Al jarenlang is Wolfgang Saufi ! één van de populairste feestartiesten voor de Après-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, bierfesten en feesttenten. Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat deze top entertainer voor 100%
stimmungsgarantie! De beste Après-ski en Oktoberfest hits komen voorbij wanneer Wolfgang Saufi ! de bühne betreedt en zijn energie zal al snel overslaan op het publiek. Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Das Coen und Sanderfest van Radio538, festival Dutch Valley, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, de Franse en Oostenrijkse Après-ski en vele andere Oktober- en Après-ski feesten.

Boekingen Wolfgang Saufi

Veel interactie, een goede dosis zelfspot en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden van Wolfgang! Laat je ook meenemen voor “ein Party Ohne Ende” met deze Duitse rasentertainer!

Wolfgang Saufi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wolfgang Saufi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wolfgang Saufi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wolfgang Saufi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wolfgang Saufi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.