Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Woezel & Pip boeken?

Woezel & Pip boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Woezel & Pip

Wilt u Woezel & Pip direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Woezel & Pip

Wie kent ze niet? De lieve hondjes Woezel & Pip! Al tijden zijn deze kindervriendjes te vinden in de Nederlandse boekwinkels, in het theater en op tv. De hondjes werden ooit bedacht door actrice Guusje Nederhorst en beleven sinds dien elke dag een nieuw avontuur in de tovertuin. Maar voor uw evenement komen Woezel & Pip graag even naar buiten om uw jongste bezoekertjes te ontmoeten (meet & greet).

Kindershow
Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld, komen naar je toe met een vrolijke show voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens deze vrolijke, 30 minuten durende, show zingen Woezel en Pip liedjes over bekende thema's als vriendschap en samen spelen. Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet van Woezel & Pip met de kinderen. Er kunnen foto's worden gemaakt en natuurlijk mag er worden geknuffeld met de hondjes! De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen).

Woezel & Pip boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Woezel & Pip zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Woezel & Pip wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Woezel & Pip. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Woezel & Pip te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.