Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Witte Pakken Mannen boeken?

Witte Pakken Mannen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Witte Pakken Mannen

Wilt u Witte Pakken Mannen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Witte Pakken Mannen

Stelt u zich eens voor: De microfoon is gestolen, of t logo, of t draaiboek van uw feest, of...

De Witte Pakken Mannen beiden droog van stof en nooit zelf onderzocht. Zij zoeken en onderzoeken, vragen en ondervragen, kijken en bekijken ieder detail zoals zij dat tijdens hun opleiding geleerd hebben. Zij worden niet graag gestoord tijdens hun klussie.

Waarvoor inzetbaar
Deze typetjes zijn onder meer inzetbaar op zowel de parkeerplaats, bij de deur, tussen de gasten en speurtochten, met hun rood-witte afzetlint creëren zij een sfeer van dat er iets gebeurd is of dat zij de gasten naar de goede plek leiden.

Gasten en bezoekers zullen betrokken worden bij een semi-criminaliteitsincident. De mannen in witte pakken doorzoeken op hilarische wijze de gehele ruimte, zetten de boel af en ondervragen eenieder om zo snel mogelijk de zaak af te ronden. Erg leuk als zoete inval tijdens een etentje, congres, de verjaardag van oma of een stunt in bijvoorbeeld het winkelcentrum.

Witte Pakken Mannen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Witte Pakken Mannen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Witte Pakken Mannen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Witte Pakken Mannen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Witte Pakken Mannen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.