Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Wir Sind Spitze boeken?

Wir Sind Spitze boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wir Sind Spitze

Wilt u Wir Sind Spitze direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wir Sind Spitze

“Energiek, verrassend en enig in zijn soort!”Zo is deze powerband uit de Zuid-Limbugse heuvels eigenlijk nog het best te omschrijven. Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in je cocktailshaker en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! Flavour!

Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon. Natuurlijk mogen ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hits “Hey Rosie” en “Hey Kathy” niet ontbreken, en doordat deze 5 mannen zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan, weten ze precies wat hun publiek op dat moment wil meemaken, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is!

Kortom, laat je onderdompelen in deze totaal nieuwe feestervaring!

Wir Sind Spitze boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wir Sind Spitze zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wir Sind Spitze wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wir Sind Spitze. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wir Sind Spitze te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.