Twilight Entertainment

     
Wipneus en Pim EXCLUSIEF boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.650,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs - Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Wipneus en Pim boeken?

Wipneus en Pim boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van DJ Wipneus en Pim

Wilt u DJ Wipneus en Pim direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wipneus en Pim

De high-energy show van DJ's Wipneus en Pim, vol herkenbare hits, is sinds jaar en dag een topper op elk feest, festival en evenement. Het vrolijke dj-duo is steeds weer in staat om op slimme, eigentijdse wijze, hun interactieve dj-show te vernieuwen waardoor zowel de eerste generatie fans als de nieuwe generatie fans volop genieten van hun geweldige shows die volledig zijn afgestemd op het publiek.

DJ Pim is de muzikale motor van de twee, op hoog tempo draait hij de aller-leukste hits van de afgelopen decennia, hij stuwt daarmee zijn collega Wipneus tot grote hoogte, vol energie zorgt deze top-entertainer voor maximale (inter)actie, met het publiek als grote winnaar.

Natuurlijk zijn de mannen trots op hun imposante erelijst met inmiddels duizenden shows op alle grote en kleine feesten en festivals in heel het land  maar iedereen die ooit een show van DJ's Wipneus en Pim heeft bijgewoond weet dat deze 'crowd-pleasers' 100% zullen geven bij hun volgende show om er , steeds weer, een onvergetelijk feest van te maken.

Boekingsmogelijkheden DJ Wipneus en Pim

Niet alleen wat betreft leeftijdsopbouw van het publiek is de DJ-Show van Wipneus en Pim breed inzetbaar in feesttenten,op festivals en bedrijfsevenementen maar ook inhoudelijk lijkt de variatie wel eindeloos: Dance en Feest, Disco & Dance, Carnaval, Oktoberfest, Familieshows, de Wipneus en Pim Quiz-Co-Show (of combinaties hiervan ;)).

DJ’s Wipneus en Pim: al ruim een decennium lang een onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet.

Wipneus en Pim boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wipneus en Pim zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wipneus en Pim wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wipneus en Pim. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wipneus en Pim te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.