Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Wipneus en Pim boeken?

Wipneus en Pim boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Wipneus en Pim

Wilt u Wipneus en Pim direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Wipneus en Pim

Sinds de landelijke doorbraak in 1999 staat het dj-duo ‘Wipneus en Pim’ garant voor euforische feestvreugde, met hun hilarische ‘feel-good’-act hebben ‘Wipneus & Pim’ een nieuwe dj-cultuur tot stand gebracht. Daarin speelt de ínteractie met hun publiek een hoofdrol door middel van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens-tegen-de-meisjes’-competities, leuke ‘give-aways’ , playback-battles en een keur aan geweldige prijzen. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke dj-duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de dag van vandaag, uitgangspunt is: er moet een positieve energie-boost uitgaan van de hits die ze draaien, daarnaast is een hoge meezingfactor van groot belang.

De variatie en het tempo van de Wipneus en Pim dj-shows is ongekend, van The Black Eyed Peas schakelen ze net zo makkelijk naar Ike & Tina Turner, van Paul Elstak weer naar Guus Meeuwis.
Juist die variatie, in combinatie met de doorlopende interactie, zorgt ervoor dat de Wipneus en Pim-shows nog altijd zeer succesvol zijn, van de Nijmeegse Vierdaagse tot Concert at Sea, van bedrijfsfeesten tot feesttenten, en alles wat daar tussen zit.

Anno 2018 zien de mannen er nog steeds uit om door een ringetje te halen en werken ze voordurend aan de show waardoor deze altijd weer anders is.

Boekingsmogelijkheden Wipneus en Pim

- Wipneus & Pim DJ Show
Wipneus & Pim draaien op de aanwezige installatie en dj booth de beste hits.
Er is een keuze tussen een 1x  60 minuten of 1 x 90 minuten durende show.

Ook staan de heren altijd open voor shows op maat.

DJ’s Wipneus en Pim: al ruim een decennium lang een onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet.

Wipneus en Pim boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Wipneus en Pim zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Wipneus en Pim wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Wipneus en Pim. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wipneus en Pim te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.